Wie we zijn

Wij zijn Generatie bèta, bureau voor mensgerichte innovatie.

Samen innoveren met blijvende waarde, daar staan wij voor

De wereld is complex. Eenvoudige oplossingen bestaan niet. Dit vraagt om een grondhouding van acceptatie en loslaten. Van starten met doen.

Er zijn veel verschillende soorten mensen. Doordat maatschappelijke verhoudingen veranderen, verandert ook het samenspel. Wil je innovatie? Dan is het tijd om te leren werken met datgene wat afwijkt. Het begrijpen en waarderen van de verschillen levert nieuwe invalshoeken en een onuitputtelijke bron voor vernieuwing en creativiteit.

Wij geloven dat je de wereld kunt veranderen met ‘eilandjes van eenvoud’. Hier werk je met focus en commitment aan een belangrijk onderdeel van een vraagstuk. Waarmee je vooruitgang een grotere stap in de goede richting brengt.

Mensen innoveren continu, verandering is overal. Veel organisaties zijn bezig met innoveren, met wisselend resultaat. Vaak ontbreekt dat de uitkomst van een veranderopgave op een slimme en dynamische manier geborgd wordt in mens, organisatie en context.

Verbinden is waar het om draait; van het nu met de toekomst, van buiten de organisatie met binnen en van denken met doen. Hierbij is degene waar je het voor doet ook de persoon die de waarde bepaalt van wat je doet.

Neem contact op

Wat ons uniek maakt

Kennis & ervaring

We begrijpen het krachtenveld

Wij zoeken  doorlopend naar best practices en werken continue aan het verbeteren van onze werkwijze.

Betrokken

We werken met hoe het gaat

Wij gebruiken Design Thinking als methode en denkwijze om telkens weer op een vernieuwende,  lerende en inclusieve manier tot antwoorden te komen.

Doelmatig

We commiteren ons aan resultaat

Wij zijn trots op ons trackrecord in het bereiken van resultaat binnen complexe en dynamische innovatievraagstukken.

 

Projecten