Wat we doen

Wij helpen bij innovatievraagstukken.
Dit doen we door bewezen methodieken te combineren met de laatste inzichten uit de praktijk.

Onverwachte antwoorden op complexe vraagstukken met Design Thinking

Design Thinking is een doeltreffende manier om antwoorden te krijgen op complexe vraagstukken.

Denk hierbij aan het betrekken van bewoners bij de lokale energietransitie, potentieonderzoek van toepassingen van nieuwe technologie, aantrekken en behouden van schaars personeel, tonen van je nieuwe strategische koers met een nieuwe propositie of het vertalen van beleid naar waardevolle manieren van uitvoering.

De inzet van Design Thinking helpt dit type vraagstukken anders te benaderen. Het helpt om tot vernieuwende antwoorden te komen, samen met alle partijen die in het vraagstuk een rol spelen. Anders denkend, maar wel samenwerkend en samen creërend.

We komen tot onverwachte antwoorden die voor iedereen werken.

 

Wil je meer weten?
Design Sprint Generatie bèta

Aantrekkelijke oplossingen waar mensen echt op zitten te wachten met een Design Sprint

Een Design Sprint is een effectieve manier om samen oplossingen te bedenken waar mensen echt op zitten te wachten.

Denk hierbij aan het vertalen van je nieuwe strategie naar wensen en behoeften van je klanten, snel onderzoeken van mogelijkheden van een nieuwe technologie of handig inspelen op een veranderende markt.

De inzet van Design Sprint brengt je van uitdaging tot geteste oplossing binnen 1 week. Met deze innovatieve werkwijze is het mogelijk. Zo achterhaal je of je idee daadwerkelijk een aantrekkelijke oplossing is.

 

Wil je meer weten?
Gebruikerstesten Generatie bèta

Bruikbare inzichten opdoen om slagingskans te optimaliseren met Gebruikerstesten

Gebruikerstesten is krachtige manier om het gebruiksgemak van een product, dienst of project in de ontwikkelfase vast te stellen.

Denk hierbij aan de slagingskans van een campagne, bruikbaarheid van een nieuw platform of gebruiksgemak van een nieuw product.

De inzet van Gebruikerstesten helpt om eerder in het proces te toetsen of een product, dienst of project aanslaat. Je toetst kort en concreet op kleine schaal. Zo krijg je snel een gevoel bij de slagingskans en inzicht waar optimalisatie noodzakelijk is.

Wil je meer weten?
Professionele ondersteuning bij innovatievraagstukken Generatie bèta

Professionele ondersteuning bij innovatievraagstukken

Ondersteuning binnen innovatievraagstukken helpt bij het anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

Denk hierbij aan de gevolgen van transitievraagstukken als globalisering, verduurzaming, digitalisering, vergrijzing, verstedelijking en flexibilisering.

De inzet van professionele ondersteuning bij innovatievraagstukken helpt los te breken uit vastgeroeste denk- en handelswijzen. Zo kom je tot hernieuwde focus en waardevolle verbeteringen, zoals toegevoegde waarde aan de onderneming, grotere kansen op de markt, gerealiseerde groei en continuïteit, uniciteit en onderscheidend vermogen.

 

Wil je meer weten?